Tarieven

Tarieven Fysiotherapie

per 01-01-2023

Zittingstarief fysiotherapie/sportfysiotherapie € 39,00
Zittingstarief huisbehandeling € 52,00
Screening € 13,50
Intake en onderzoek na screening/verwijzing € 41,75
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek € 52,00
Manuele therapie € 48,00

Tarieven Podologie

Podologisch consult € 46,50
Podologisch controle consult € 20,75
Steunzolen ADL* € 200,00
Steunzolen Sport* € 200,00
Steunzool Proprioceptief* € 200,00
Steunzool Opbouw* € 200,00
Steunzool Kuip* € 200,00

Vergoedingen Fysiotherapie

Fysiotherapie, manueeltherapie en sportfysiotherapie worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Als uw klacht op de chronische lijst staat worden de eerste twintig behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering indien u voldoende aanvullend verzekerd bent. Vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Voor personen onder de achttien jaar worden fysiotherapie, manueeltherapie, kinderfysiotherapie en sportfysiotherapie vergoed uit de basisverzekering. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren hoeveel behandelingen er worden vergoed. Indien u meer behandelingen krijgt dan er worden vergoed door de zorgverzekeraar dient u deze zelf te betalen. Fysio-Four heeft contracten met alle verzekeraars, de afrekening geschiedt bijna altijd rechtstreeks met de zorgverzekeraar.

Vergoedingen Podologie

Podologie wordt vaak deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. De registerpodoloog bij FysioFour is geregistreerd en aangesloten bij de landelijke beroepsorganisatie Stichting LOOP. Vanuit deze registratie kan de vergoeding plaatsvinden. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren hoeveel er wordt vergoed.

Wat te doen bij geen vergoeding?

U wilt graag zo snel mogelijk van uw klacht af. Het is een wetmatigheid dat hoe langer u met een klacht door blijft lopen, des te langer de herstelperiode zal duren. Indien u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten, is het daarom handig om toch niet te lang met een bezoek aan uw fysiotherapeut/Podoloog te wachten.

WebDesign & Fotografie: Educo MultiMedia