De Praktijk

Bij FysioFour helpen we u snel van uw klachten af
 
FYSIOFOUR

Bij FysioFour leveren we zorg op maat.

De fysiotherapeuten van FysioFour streven naar het verlenen van zorg op maat. Wij richten ons niet alleen op een spoedig herstel van de klacht, maar ook op een blijvend resultaat. Iedere persoon is anders, heeft andere leefomstandigheden en heeft een andere belastbaarheid. Wij gebruiken onze deskundigheid, kwaliteit en ervaring om te komen tot een persoonlijke aanpak, waarbij verkregen inzicht in de persoonlijke eigenschappen van de patiënt een onderdeel vormen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

GEWORTELD IN TIEL

Mark Doeland

Onze praktijk, FysioFour, is in 1998 geworteld in Tiel en omgeving. Door de jaren heen is de praktijk gegroeid en telt vele cliёnten uit Tiel en omgeving en daar zijn we trots op. Zelf ben ik mijn hele leven verbonden aan Tiel. Ik ben er opgegroeid waarbij sport en sportbeleving een grote rol heeft gespeeld.

Hier is ook mijn interesse in het menselijk lichaam maar ook in het menselijke brein ontstaan. Dit geldt ook voor mijn collega's, die ook actief zijn in de sport en veel ervaring hebben binnen de sportwereld in Tiel en omstreken.

Onze werkwijzen

Wij zijn van mening dat een optimale aanpak niet alleen de behandeling van de klacht omvat, maar dat ook begeleiding en advies een plaats hierin moeten hebben. Wij vinden het belangrijk dat u weet en begrijpt waarom uw lichaam klachten aangeeft. Door samen met u de oorzaak van de klacht na te gaan en uitleg hierin te geven, willen wij bereiken dat de klacht in de toekomst zoveel mogelijk wordt voorkomen.

 

Naast de behandelingen bij de fysiotherapeut, speelt voeding en beweging een grote rol. Hierin past: zonder gezonde voeding geen gezond lichaam; zonder gezond lichaam geen goede beweging; geen goede beweging zwakkere spieren etc. Indien bij intake blijkt dat deze aspecten door de patiënt onvoldoende in acht worden genomen, zullen wij, vanuit onze expertise stimuleren en instrueren om dit te verbeteren. Ons doel om u na behandeling beter te laten functioneren maakt hier deel van uit. .

 

Onze Aandachtsgebieden

Bij FysioFour helpen we u snel van uw klachten af. We zijn een brede fysiotherapie praktijk, wat betekent dat we meerdere specialisaties hebben zoals:

  • Fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Podologie
  • Manueel therapie
  • Bedrijfsfysiotherapie
  • Shockwave therapie
  • Dry needling
  • Kaaktherapie
  • Medical taping
  • Fysiofitheidscan

Bij FysioFour kunt u ook direct terecht. U hoeft niet eerst langs uw huisarts om een verwijzing te vragen. Indien u aanvullend verzekerd bent, is het afhankelijk van uw verzekering of de kosten voor fysiotherapie vergoed worden.

Bij FysioFour kunnen mensen terecht die moeite hebben bij het bewegen of pijn ervaren in spieren en gewrichten. We analyseren de oorzaak van de klacht, stellen de juiste behandeltherapie vast en proberen u zo snel mogelijk van uw klacht af te helpen.


WebDesign & Fotografie: Educo MultiMedia